spot_img
21.4 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizePrimarul liberal din Târgu Jiu se laudă că a scris mai multe...

Primarul liberal din Târgu Jiu se laudă că a scris mai multe cărți care însă nu pot fi găsite nicăieri. SANCȚIONAT DE UNIVERSITAREA CONSTANTIN BRÂNCUȘI

-

Comisia de Etică a Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu a hotărât sancționarea primarului liberal al municipiului Marcel Romanescu care ar fi prezentat date false privind mai multe cărți pe care pretinde că le-ar fi scris, dar care nu pot fi găsite nicăieri.

- Reclama -

Comisia a hotărât ca Romanescu că ar fi încălcat normele de etică în cercetarea științifică și a decis suspendarea acestuia pe timp de 5 ani de a se înscrie la un concurs pentru ocuparea unei funcții superioare, ori a unei funcții superioare sau uneia de conducere, de îndrumare de control sau ca membru al unei comisii de control.

Comisia nu a reușit să identifice cele 2 cărți pe care conf univ dr Marcel Romanescu pretinde că le-ar fi scris. Într-un caz ISBN-ul prezentat de Romanescu aparține altui autor.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...