spot_img
12.6 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăAnalizePrimarul liberal din Târgu Jiu: Nu vom mai accepta să fim mielușei

Primarul liberal din Târgu Jiu: Nu vom mai accepta să fim mielușei

-

”Nu vom mai accepta să fim mielușei” transmite conducerii PNL Gorj, primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, lider al organizației municipale, conform Radio Infinit.

Deranjat de criticile unor colegi, din ultima perioadă, primarul liberal a avansat și ideea unei candidaturi din partea altui partid, la alegerile locale de anul viitor. În emisiunea Interviurile Infinit FM, Romanescu a spus că vrea ca șefii politici de la județ să ia în considerare organizația municipală.

- Advertisement -

Romanescu a fost deranjat de pozițiile recente ale secretarului general adjunct din Ministerul Dezvoltării, Victor Banța. Acesta a venit cu sfaturi privind PUG-ul orașului și modernizarea Casei de Cultură. Primarul a afirmat că nu are nevoie de sfaturi ci de sprijin din partea liberalilor promovați la București.

Marcel Romanescu a mai spus că, dacă declarațiile sale publice vor ajunge să facă obiectul unei analize în cadrul BPJ-ului PNL Gorj, atunci are pretenția să fie puse pe masă și declarațiile colegilor care-i critică activitatea.   

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img