Primarul liberal care nu vrea măștile obligatorii ale lui Orban

0
117

Primarul liberal al Timișoarei Nicolae Robu nu este de acord cu obligativitatea purtării măştii în aer liber. În cadrul unei conferinţe de presă, primarul Timişoarei a spus că nu cunoaşte locuri atât de aglomerate în Timişoara unde masca ar trebui să fie obligatorie!, scrie Express de Banat.

Premierulul Ludovic Orban a anunţat că s-ar putea impune obligativitatea purtării măştii în spaţiile aglomerate, chiar dacă acestea sunt în aer liber, pentru a preveni răspândirea noului virus. Nu de aceeaşi părere este şi Nicolae Robu, primarul Timişoarei, care consideră că în oraşul de pe Bega regulile sunt respectate exemplar.

„Nu luăm în calcul să impunem purtarea măștii în aer liber pentru că eu nu știu zone atât de aglomerate astfel încât acest lucru să se impună. Seara ies la plimbare și mă așez la o terasă cu soția și văd ce este în jurul meu. Eu sunt mândru de oraș, dar nu înseamnă că totul e perfect. Se respectă exemplar regulile în vigoare. Stau aproape până la ora 12.00 în fiecare seară. Eu am energie și îmi place să stau printre oameni în aer liber, într-un ambient plăcut, așa cum avem în orașul nostru”, a precizat Nicolae Robu.