spot_img
13 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăActualitatePrimarul liberal al Reșiței: Iohannis este una din cele mai mari dezamăgiri....

Primarul liberal al Reșiței: Iohannis este una din cele mai mari dezamăgiri. Dezastru

-

Primarul liberal al Reșiței Nelu Popa, prim vicepreședinte PNL Caras Severin, s-a amuzat ca toți românii de poantele care circulă pe internet despre „primul turist al țării”, despre „primul schior al României”, despre președintele căruia conaționalii îi urează bun venit în România în rarele sale apariții publice pe teritoriul țării noastre, transmite Express de Banat.

„Este una din cele mai mari dezamăgiri pe care am trăit-o în ultimii ani! Dezastru! Ceea ce cred eu că lipsește României acum, în 2024, sunt liderii-tractor. Avem nevoie de locomotive, de lideri care să tragă după ei și să creeze speranță la nivel de masă, la nivel național, proiecte de țară, să împingă niște proiecte de țară, să ne dea o direcție.”, a comentat Popa la Express Live.

- Advertisement -

„E fantastic, doar că țara asta s-a dezvoltat împinsă de la sparte de NATO, de UE, de regulile pe care ni le-au impus ei nouă și forțată cumva. IT-ul a ajuns agricultura. Agricultura face 6% din PIB-ul României prin niște măsuri stimulative. IT-ul a ajuns la 6 la sută. Noi nu avem niște locomotive care să dea niște direcții strategice. Asta ne lipsește!”, a adăugat liberalul

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img