spot_img
24 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
AcasăActualitatePrimarul liberal al Reșiței îi cere lui Iohannis să îl demită pe...

Primarul liberal al Reșiței îi cere lui Iohannis să îl demită pe Cîțu din fruntea guvernului

-

Liderul PNL și primarul Reșiței Nelu Popa îi cere președintelui Klaus Iohannis să rezolve „criza stupidă” de la nivelul Guvernului.

- Reclama -

„E o chestiune stupidă! Cuvântul stupid e cel mai potrivit. E culmea să câștigi alegerile în 2020, să faci o alianță și să ai predictibilitate timp de patru ani în care nu sunt alegeri, e liniște, pace și poți să construiești, dar la niciun an să intrăm într-o astfel de criză. E stupid! Suntem în curs de validare a PNRR, vorbim de 70-80 de miliarde de euro pe care ni-i dă Uniunea Europeană fără să facem noi nimic. În momentul ăsta să ai o așa criză e stupid. Președintele României trebuie să aibă un rol mult mai ferm, mai activ, acum! Acum! Variante sunt puține, nu sunt multe. Demiterea Guvernului Cîțu și numirea unui alt prim-ministru e una dintre ele. Să încerci să faci o altă majoritate parlamentară?! Cu cine?! Nu poți să o faci decât cu PSD, dacă nu funcționează cu USR. Eu nu sunt strateg politic, dar nu sunt multe variante.”, a declarat Nelu Popa pentru expressdebanat.ro.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...