spot_img
30.3 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăActualitatePrimarul liberal al Reșiței către liderul PSD Caraș Severin Ion Mocioalcă: Ești...

Primarul liberal al Reșiței către liderul PSD Caraș Severin Ion Mocioalcă: Ești în politică de 25 de ani. Ai 5 mandate de parlamentar. Ai condus stânga socialistă din județul Caraș-Severin atâta amar de ani cu rezultate dezastruoase. Și-n plus, ai mințit și minți în cel mai oribil mod cu putință!

-

„Ești în politică de 25 de ani. Ai 5 mandate de parlamentar. Ai condus stânga socialistă din județul Caraș-Severin atâta amar de ani cu rezultate dezastruoase. Și-n plus, ai mințit și minți în cel mai oribil mod cu putință!”, ii transmite primarul liberal al Reșiței Nelu Popa liderul PSD Caras Severin Ion Mocioalcă.

Președintele liberalilor reșițeni îi atrage atenția senatorului că a greșit în privința locului în care s-ar afla „hotelul lui Romeo Dunca”. Asta după ce Ion Mocioalcă a declarat că proprietatea președintelui CJ s-ar afla pe terenul cuprins în proiectul Nedeia. „Hotelul din mijlocul Nedeii al lui Dunca, domnule Mocioalcă, este un refugiu, o cabană care nu are absolut nicio legătură cu platoul Nedeia. Este pe un alt platou, dar tu n-ai de unde să știi asta, că n-ai urcat acolo. Și te înțeleg, tu nu poți urca acolo pentru că n-ai nici timp, nici forța necesară. Tu joci jos, la firul ierbii, cu bârfe, cu intrigi, cu politici meschine, machiavelice. Asta știi să mânuiești cu mare dibăcie, atât ai învățat în cei 25 de ani de politică. Dar vreau să știi că lumea se deșteaptă. Căci, vorba aia, poți să minți pe unii câteodată, dar nu poți să-i minți pe toți tot timpul.”

Ioan Popa atacă dur modul în care Ion Mocioalcă a ales să conducă Partidul Social Democrat. „N-ai lăsat în spate nimic bun! Și dacă a fost cumva ceva bun, le-ai dat topoare și i-ai băgat la fund! Îți dau și aici un exemplu – Ionuț Chisăliță. Un om deosebit. Și pe el l-ai nenorocit. Era unul dintre cei care puteau să vină din spate frumos și să facă o politică inteligentă. E un om înțelept, care provine dintr-o familie care i-a dat o educație bună. Dar nu, pe tine nu te-a interesat niciodată asta! Te-au interesat slugile și atitudinea slugarnică!”, afirmă Popa.

În finalul mesajului său, Ioan Popa atacă și numirile politice care se fac în fruntea instituțiilor publice de către PSD. „Ați schimbat oamenii precum ciorapii și rezultatele se văd. Politica ta este o politică a presiunii prin interpuși, făcută pentru a-ți aduce camarila în funcții cheie. V-ați bătut joc de oamenii de calitate și ați promovat doar obedienți. Noi în Caraș-Severin nu am făcut și nu vom face acest lucru, așa cum eu nu l-am făcut nici la Primăria Reșița. Doar celor care nu își fac treaba le transmit să se pregătească încă de-acum de plecare!”

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img