spot_img
32.9 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăAnalizePrimarul din Târgu Mureș a primit cadou de Crăciun saci cu gunoi...

Primarul din Târgu Mureș a primit cadou de Crăciun saci cu gunoi în timp ce orașul e sufocat de mormane de deșeuri

-

Consilierul local Sergiu Claudiu Maior din Consiliul Local Târgu Mureş i-a oferit, marţi, primarului municipiului, Soos Zoltan, şase saci de gunoi drept cadou de Crăciun şi 6.000 de fotografii cu mormanele de deşeuri din oraş, în semn de protest faţă de starea deplorabilă a oraşului din cauza neridicării gunoiului.

„Am adus un cadou pe care l-am lăsat primarului şi preşedintelui Consiliului Judeţean pentru că ceea ce se întâmplă astăzi nu este altceva decât furt din banul cetăţeanului. Am adus şase saci cu gunoi, pe care i-am pus în faţa Primăriei şi i-am înmânat, la şedinţa Consiliului Local, 6.000 de fotografii cu mormanele de gunoi din oraş’, a declarat, presei, Claudiu Maior.

- Advertisement -

Consilierul a făcut acest gest pentru a treia oară, fiind amendat de Poliţia Locală Târgu Mureş cu amendă între 1.000 şi 2.000 lei, pentru aruncarea sau depozitarea deşeurilor de orice fel în afara recipientelor standardizate sau în alte locuri decât cele anume desemnate pentru fiecare categorie de utilizatori.

Claudiu Maior este autorul petiţiei online „Stop gunoaielor la Târgu Mureş – Vrem restituirea taxei de salubritate”, iniţiată în prima parte a lunii noiembrie, după ce gunoiul din municipiu nu a fost ridicat timp de câteva zile, în urma schimbării operatorului în cadrul Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor Mureş.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img