Primarul din Ierusalim îl susține pe Cristian Rizea la Primăria sector 5

0

Luni, 7 decembrie 2015, Președintele PSD Sector 5 – Cristian Rizea – a efectuat o vizitã oficialã în Israel la invitația Primãriei din Ierusalim.

În cadrul discuțiilor avute a fost subliniatã importanța colaborãrii cu administrația localã din Ierusalim și susținerea unor proiecte sociale pentru Sectorul 5, anunță PSD sector 5 într-un comunicat de presă.

“Vreau sa mulțumesc dlui Primar cât și colaboratorilor dumnealui pentru susținerea acordatã și îmi doresc din iunie 2016 un parteneriat real între Primãria Ierusalim și Primãria Sectorului 5. Am apreciat foarte mult inițiativa administrației din Ierusalim de a edifica un monument pentru comemorarea victimelor de la Colectiv si le multumesc pentru invitația facutã de a inaugura impreunã acest simbol al umanitãții”, a declarat Cristian Rizea, președinte PSD Sector 5.

Sustinere din Israel pentru Cristian RizeaLuni, 7 decembrie 2015, Președintele PSD Sector 5 – Cristian Rizea – a efectuat o vizitã oficialã în Israel la invitația Primãriei din Ierusalim. În cadrul discuțiilor avute a fost subliniatã importanța colaborãrii cu administrația localã din Ierusalim și susținerea unor proiecte sociale pentru Sectorul 5. “Vreau sa mulțumesc dlui Primar cât și colaboratorilor dumnealui pentru susținerea acordatã și îmi doresc din iunie 2016 un parteneriat real între Primãria Ierusalim și Primãria Sectorului 5. Am apreciat foarte mult inițiativa administrației din Ierusalim de a edifica un monument pentru comemorarea victimelor de la Colectiv si le multumesc pentru invitația facutã de a inaugura impreunã acest simbol al umanitãții”, a declarat Cristian Rizea, președinte PSD Sector 5.

Posted by RIZEA primar la 5 on 7 Decembrie 2015