spot_img
23.6 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăhighlightPrimarul Careiului: “Mă bucur pentru acest incident! Măcar vom avea cabluri noi”

Primarul Careiului: “Mă bucur pentru acest incident! Măcar vom avea cabluri noi”

-

“Mă bucur pentru acest incident..degeaba ne supărăm acum..situaţia e creată…dar măcar vom avea cabluri noi şi oraşul va face tot ce depinde de noi pentru a obţine autorizaţiile….” a declarat vineri primarul din Carei, Eugen Kovacs, conform Buletin de Carei. Oraşul Carei nu are curent electric de anul trecut. O parte a oraşului a rămas în beznă în 30 decembrie, alta în 31 decembrie.
„În ce priveşte data la care se prevede a se remedia avaria de la Carei, toţi cei de faţă s-au ferit să ofere date concrete. Au fost oferite în schimb tot felul de promisiuni pentru investiţii. Am aflat chiar că situaţia a ajuns la cunoştinta înalţilor demnitari din Guvern care vor face o deplasare la faţa locului. Din păcate reprezentanţii guvernului se bazează pe comunicatele directorilor din teritoriu care afirmă peste an că toate sunt bune şi frumoase iar când intervin situaţiile de urgenţă dau vina pe vreme şi vechime şi tot la guvern apelează chiar dacă informările lor de-alungul timpului nu au fost tocmai reale.Bănuiesc că demnitarilor din guvern nu li s-a comunicat că sunt zone întregi în oraş unde cablurile de curent datează din 1967 şi nici că ele sunt îngropate în pământ la doar 30 de cm.” scrie Buletin de Carei.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...