spot_img
18.2 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăActualitatePrimarul Brașovului i-ar fi cerut 200.000 de euro patronului unei companii imobiliare:...

Primarul Brașovului i-ar fi cerut 200.000 de euro patronului unei companii imobiliare: Allen Coliban a pierdut procesul

-

Primarul Brasovului Allen Coliban fost condamnat de Tribunalul București într-un dosar deschis de o firmă din Brașov pentru că a refuzat să respecte prevederile unei sentințe rămasă definitivă. Menționăm că soluția Tribunalului București, pronunțată ieri, nu este definitivă. Firma aparține omului de afaceri care a susținut că Allen Coliban i-ar fi cerut 200.000 de euro ca să nu mai blocheze dezvoltarea proiecetului imobiliar, transmite Newsbv.

- Reclama -

Sentința pronunțată împotriva lui Coliban a avut drept cauză refuzul acestuia de a elibera un certificat de urbanism pentru al cărui conținut a fost necesar sa existe un alt litigiu intre cele doua parti in urma caruia a fost dispusa anularea unei conditionari ilegal trecute de Primărie în cadrul certificatului de urbanism (respecetiv obligarea dezvoltatorului să realizeze Planul Urbanstic Zonal pe cheltuială proprie).

Dosaru a ajuns si la DNA: „Kehayian Garbis Vicențiu a precizat că Allen Coliban, senator USR, i-ar fi soliciat suma de 200.000 de euro pentru a nu face scandalul cu lucrările desfășurate de societatea American Dream între cartierul Șchei și Calea Poienii. Aceste fapte s-ar demonstra, în opinia persoane vătămate, prin faptul că Allen Coliban ar fi solicitat în dezbatere publică expirarea PUZ-ului coordonator, ceea ce ar fi ilegal. O altă dovadă menționată de denunțător ar fi că Allen Coliban ar locui pe stada Piatra Mare, foarte aproape de Piața Unirii, și i-ar fi greu să ocolească pe strada Cetinii. Pentru lămurirea aspectelor sesizate vizând infracțiunea de trafic de influență se va dispune dusjungerea cauzei în vederea cecetărilor”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...