spot_img
24.3 C
București
miercuri, iunie 19, 2024
AcasăSocialPrimăria Sibiu face concert de Revelion de un sfert de milion de...

Primăria Sibiu face concert de Revelion de un sfert de milion de euro

-

Primăria Sibiu vrea să cheltuiască 1,2 milioane de lei pentru concertul de sfâşit de an, deşi în ultimii 2 ani s-au cheltuit câte 350.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni corespondentului MEDIAFAX, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu i-a invitat Uriah Heep, Carla’s Dreams, Maxim, Domino, Rita şi Daggu Project, dar pentru noaptea de Revelion se doreşte şi un spectacol de artificii pe fond muzical, combinat cu efecte pirotehnice.

„Casa de Cultură a municipiului Sibiu a invitat următorii artişti să cânte în această noapte specială: Uriah Heep, Carla’s Dreams, Maxim, Domino, Rita şi Daggu Project. La miezul nopţii programul include un spectacol de artificii pe fond muzical, combinat cu efecte pirotehnice. Prezentatoarea evenimentului va fi Nicolle Stănese. În şedinţa Consiliului Local din această săptămână se va discuta bugetul acestui eveniment, propunerea fiind de a aloca 1,2 milioane de lei. După aprobarea bugetului se vor parcurge etapele prevăzute de legislaţie pentru contractarea artiştilor şi a serviciilor necesare organizării evenimentului”, se aratăn în comunicatul de presă transmis luni corespondentului MEDIAFAX.

Primarul Sibiului, Astrid Cora Fodor, a spus că evenimentul pe care Primăria se pregăteşte că îl organizeze în Piaţa Mare a oraşului se doreşte a fi „un moment de aducere aminte”, la 10 ani de la noaptea în care Sibiul a devenit Capitală Culturală Europeană.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img