Primari PNL din Bihor au venit la București pentru a cere capul lui Bolojan

0
480

Mai mulţi primari din Bihor s-au strâns la sediul PNL din Modrogan, nemulţumiţi de ”lipsa de democraţie” din filiala condusă de secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse din PNL.

Reacția vine după ce deputatul de Bihor Lucia Varga și-a dat demisia din funcția de președinte al organizației de femei acuzându-l pe Bolojan.

Cei aproximativ 12 primari care s-au strâns la sediul PNL reclamă ”mâna de fier” cu care Ilie Bolojan conduce filiala PNL Bihor şi ”lipsa de democraţie”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PNL.

Aceştia s-au plâns de modul în care sunt luate deciziile la nivelul filialei, legitimitatea BP judeţean interimar, precum şi procedul de selecţie a liberalilor bihoreni care şi-au anunţat intenţia de a candida la alegerile locale, potrivit sursei citate.

Mai exact, ei susţin că din cei 11 liberali care şi-au anunţat candidatura, Ilie Bolojan, susţinut de BP judeţean interimar, ar fi selectat ”în mod arbitrar ” cinci persoane, refuzând să supună la vot lista de 11 candidaţi.