spot_img
1.4 C
București
joi, noiembrie 30, 2023
AcasăAnalizePrimar PSD avertisment pentru propriul partid: Nu cred că PSD își dorește...

Primar PSD avertisment pentru propriul partid: Nu cred că PSD își dorește să mai aibă adversar în momentul ăsta. Numai dacă nu își dorește șefia CJ

-

Felix Borcean pleacă din PSD și candidează independent pentru al treilea mandat de primar al Caransebeșului dacă liderii social-democrați nu pun capăt jocurilor din partid, scrie Express de Banat.

- Reclama -

„Eu sunt acolo atâta vreme cât organizația mă susține sau atâta vreme cât Silviu Hurduzeu (n.red- șeful PSD Caras Severin) va înțelege că Felix Borcean, împreună cu organizația PSD Caransebeș, îi sunt mai de folos în lupta electorală decât o altă combinație. Probabil că nu mi-ar cădea bine sa fiu înlăturat și din PSD. Eu voi candida independent, nu o să mai merg într-un partid. În Primăria Caransebeș este o atmosferă faină, eu mă simt bine alături de colegii mei, pe mine disputele astea politice mă afectează într-o mică măsură. Pot să candidez independent și să fiu sprijinit chiar de PNL, dar nu cred că PSD își dorește să mai aibă adversar în momentul ăsta, numai dacă nu își dorește șefia CJ. I-am spus lui Silviu Hurduzeu că ar trebui să fie mai comunicativ cu mine și, probabil, și cu ceilalți, lucrurile s-ar putea tranșa mai ușor. Ce am făcut eu acum cu acea ședință a fost o acțiune politică, eu nu le-am dat un ultimatum membrilor de partid. Nu am ajuns încă într-o poziție de a negocia, că poate ceea ce am făcut noi este pe placul lui Silviu Hurduzeu, poate se bucură Sorin Grindeanu, poate se bucură amândoi, poate nu îi convine lui Ion Mocioalcă, lui Bebe Pasăre. Lui sigur nu îi convine sau poate se bucură în sinea lui că acum în sfârșit voi fi decapitat, își fac deja planurile bucuroși, cine știe?”, a comentat Felix Borcean.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img