spot_img
23.7 C
București
vineri, aprilie 12, 2024
AcasăAnalizePrimar din Gorj către Ponta: Lasă fițele

Primar din Gorj către Ponta: Lasă fițele

-

”Ponta să lase FIȚELE și să pună umărul la realizarea programului  de guvernare!”. Avertisment dur pentru fostul premier de la unul dintre primarii PSD din Gorj. Victor Geogia a fost surprins să afle că deputatul de Gorj și-a depus demisia în alb la partid. Senatorul Florin Cârciumaru, liderul social-democraților gorjeni, spune că subiectul Ponta este unul delicat în partid și că săptămâna viitoare, problema se va tranșa, transmite Radio Infinit.

Geogia îi amintește lui Ponta că partidul l-a făcut mare. Primarul din Bengești-Ciocadia crede că o eventuală plecare a fostului premier din partid ar dezamăgi electoratul care l-a votat.

- Advertisement -

”Noi, primarii care l-am susținut, i-am recomanda să lase fițele și să arate că este om matur, să-și vadă de treaba lui” recomandă Victor Geogia.

Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj, n-a dorit să facă prea multe comentarii pe marginea demisiei în alb depuse de Victor Ponta.

- Advertisement -

”Știu un singur lucru: n-ar fi bine ca Ponta să plece din PSD. Este o chestiune sensibilă, lucrurile se vor lămuri săptămâna viitoare” a declarat senatorul, joi, într-o conferință de presă.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img