spot_img
20 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăEconomiePrimar din Bucuresti, datorii uriase la Fisc si la banci: 70 milioane...

Primar din Bucuresti, datorii uriase la Fisc si la banci: 70 milioane de euro

-

Robert Negoiţă, primarul sectorului 3 din Capitală, are o datorie uriaşă la ANAF. De anul trecut şi până acum a crescut cu 11 milioane de lei şi a ajuns la aproape 237 de milioane de lei, circa 53 de milioane de euro. Robert Negoiţă are datorii la stat pentru că nu a plătit TVA pentru tranzacţiile imobiliare.

- Reclama -

Primarul are o avere impresionantă. Are patru case de locuit, 83 de apartamente, un spaţiu de producţie, 42 de locuri de parcare, 17 terenuri arabile, 14 terenuri intravilane în mai multe localităţi şi aproape 18.000 de metri pătraţi pentru parcări. Multe dintre proprietăţi sunt însă executate silit de Fisc în contul datoriei către stat, transmite Digi 24.

Edilul mai are de restituit credite bancare de aproape 17 de milioane de euro, în timp ce veniturile sale au fost în ultimul an de 1.800.000 de euro. Cea mai mare parte din bani au venit din tranzacţii imobiliare.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...