spot_img
26.9 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăActualitatePrima ”vrăjitorie” a proaspătei şefe a TVR

Prima ”vrăjitorie” a proaspătei şefe a TVR

-

Televiziunea Romana si-a depus candidatura pentru a deveni membru al International Broadcasting Assembly din cadrul EBU, o pozitie de top in cadrul Uniunii Europeane de Radio și Televiziune, Smaranda Vornicu fiind cea care urma sa reprezinte TVR in aceste alegeri. Termenul limita de depunere a candidaturilor a fost 17 mai. Deci deja depasit, iar Ramona Saseanu, noua sefa a TVR, a decis retragerea de la aceste alegeri, fara niciun fel de explicatii.

- Reclama -

Aceasta pozitie nu implica costuri suplimentare, nimic care sa determine retragerea de la aceste alegeri. Singurul motiv este persoana Smarandei Vornicu, care in mod evident nu ii este pe plac Ramonei Saseanu pentru ca a fost membru CA propus de PSD.

Sa reamintim ca European Brodcasting Union (EBU) este forul care reuneste toate televiziunile si radio urile publice din Europa si orice pozitie in Comitetele lor este o recunoastere internationala a expertizei si profesionistilor TVR. Asadar, R Saseanu a pus mai presus de interesele Tvr pe cele de partid. Niciun om care a fost in CA din partea PSD, indiferent de experienta, de calitati, nu are ce cauta in TVR. Anuntata epurare  a psd istilor din Tvr asadar a inceput cu dna Vornicu, care este are un Cv impresionant in media, diplomatie si comunicare unde a activat peste 20 de ani.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...