spot_img
30.8 C
București
luni, iulie 15, 2024
AcasăActualitatePrima ieșire in media a lui Dorin Cocoș: Din 2008-2009 m-am împrietenit...

Prima ieșire in media a lui Dorin Cocoș: Din 2008-2009 m-am împrietenit cu Maior și Coldea

-

Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, a făcut dezvăluiri incendiare despre combinațiile și funcționarea rețelei statului paralel, oferind detalii despre rolurile unor figuri cheie precum Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și Dumitru Cocoru.Dezvăluirile au fost făcute la  Realitatea Plus in emisiunea Ancăi Alexandrescu.

- Reclama -

Cocoș a expus modul de operare al rețelei formată din generali influenți, menționând numele lui Florian Coldea, fost prim-adjunct al Serviciului Român de Informații (SRI), și pe Dumitru Dumbravă, cunoscut pentru implicarea sa în diverse afaceri controversate.

- Advertisement -

Potrivit lui Cocoș, acești generali ar fi fost la butoane atunci când se făceau „combinații și aranjamente” în diverse domenii ale statului, de la justiție până la afaceri și politică.

Eu poate am meritat ce mi s-a întâmplat, dar fiul meu și Elena (n.r.: Udrea) nu au meritat. Eu am meritat pentru că am avut încredere în ei. Le-am spus cum se dădeau banii, cum se făcea totul. L-am cunoscut pe Coldea la Neptun, când l-a invitat domnul președinte. Dumnealui cu soția, eu cu Elena. Mi s-a părut la început că e cumsecade, ferm. Din 2008-2009 m-am împrietenit cu ei. Eu doar pe George l-am sunat, niciodată pe Florin. Am început să vorbim despre afaceri. Eu m-am dus cu sufletul deschis, sunt oamenii președintelui, dânsul îi numise. Le spuneam anumite lucruri care se întâmplau în piață, eu făcusem și un club al oamenilor de afaceri”, a declarat Dorin Cocoș, la emisiunea Culisele Statului Paralel de la Realitatea PLUS.

- Advertisement -

Întrebat dacă i-a dat vreodată bani lui Coldea, Cocoș a spus că nu, însă i-a făcut cadouri cu diferite ocazii. Întrebat ce valoare aveau cadourile, omul de afaceri apropiat al fostului președinte Traian Băsescu a zis că porneau de la 2.000 de euro. Printre altele, i-a dăruit soției lui Coldea o geantă scumpă.

De asemenea, Cocoș a mai declarat că i-ar fi trimis o geantă Channel și Laurei Codruța Kovesi, prin Coldea. Însă nu știe dacă acest cadou a ajuns la șefa de atunci a DNA.

Întrebat când a pornit statul paralel, acesta a afirmat că exista și în 1990.

Și în anii 90 exista un stat paralel. Niciodată nu a fost o singură putere. Tot timpul au fost grupuri, grupuri. Eu am avut relații amizale cu mulți, dar cu nimeni așa cum am avut cu Florin. Eu am crezut mai mult în domnul Băsescu decât în domnul Năstase. Când ajungi la putere ai impresia că poți face orice și, dintr-un om admirabil, devii un semi-tiran. Toată lumea îți spune ce frumos ești”, a spus Cocoș .

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img