spot_img
25.5 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăMediaPrima ediție ”Românii au talent”, lider absolut de audiență

Prima ediție ”Românii au talent”, lider absolut de audiență

-

Prima ediţie a celui de-al şaptelea sezon al emisiunii ”Românii au talent” a fost, vineri seară, lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public, fiind urmărită de peste 3,5 milioane de telespectatori, informează Pro TV.

- Reclama -

La nivel național, vârfurile s-au dus spre 4,5 milioane de români. Show-ul prezentat de Smiley și Pavel Bartoș a avut  audiențe de peste trei ori mai mari decât locul doi, ocupat de Kanal D și de zece ori mai mar decât Antena 1, spune Pagina de Media.

La orașe, emisiunea jurizată de Florin Călinescu, Andra, Mihaela Rădulescu și Andi Moisescu a avut de patru ori mai multi telespectatori decât Kanal D și aproape de zece ori mai mulți decât Antena 1.

Diferențele s-au menținut la același nivel și pe segmentul comercial: Pro TV, prima poziție, a avut peste un milion de telespectatori între 18 și 49 de ani, de aproape opt ori mai mulți decât locul doi, ocupat de Antena 1. Cota de piață: 53,4%, ceea ce înseamnă că peste jumătate dintre telespectatorii între 18 și 49 de ani care se uitau la televizor erau pe Pro TV. De altfel, Pro TV a fost singurul post cu o cotă de piață din două cifre.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img