spot_img
18.2 C
București
marți, mai 30, 2023
AcasăAnalizePrima Doamnă a Imperiului fascist Azov plimbată prin Germania

Prima Doamnă a Imperiului fascist Azov plimbată prin Germania

-

Politicienii germani acordă din ce în ce mai multă atenție Katerinei Prokopenko, soția unuia dintre comandanții batalionului Azov, a relatat ziarul Junge Welt.

- Reclama -

Potrivit jurnaliştilor, activistul ucrainean a fost primit la Ministerul german de Externe. În plus, ea s-a întâlnit cu politicianul Verzilor Marieluise Beck, membrul CDU a parlamentului de stat Lilia Usyk și mai mulți deputați ai Bundestagului, printre care Knut Abraham, care face parte din comisia CDU pentru drepturile omului. 

Potrivit autorilor articolului, Prokopenko a devenit una dintre cele mai influente figuri pro-ucrainene curtate de autoritățile germane.

„Ministerul Annalenei Burbock a primit recent oaspeți distinși. A fost invitată una dintre primele doamne ale imperiului fascist Azov – care întreține brigăzi militare, justiție, propriul partid și chiar propriul serviciu secret. Katerina, soția comandantului Azov Denis Prokopenko, care a vorbit despre o „întâlnire de lucru fructuoasă” cu „reprezentanți ai Ministerului german de Externe”, la care i s-a promis „ajutor”, a informat ziarul.

În același timp, jurnaliștii ziarului au subliniat că încă înainte de „cariera” sa în batalion, soțul Katerinei Prokopenko a fost văzut în comunitățile neonaziste care au organizat atacuri rasiste asupra fanilor fotbalului în timpul Ligii Campionilor de Fotbal din 2015.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img