spot_img
34.4 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăExternePrima anchetă la CM 2018: Unde au dispărut?

Prima anchetă la CM 2018: Unde au dispărut?

-

FIFA a deschis o anchetă ca să înţeleagă de ce meciul Uruguay – Egipt (1-0) s-a jucat pe un stadion cu multe locuri goale, în oraşul rus Ekaterinburg, vineri, în a doua zi a Cupei Mondiale de fotbal 2018, anunţă AFP conform Agerpres.

Ekaterinburg Arena, cel mai estic dintre stadioanele acestui turneu, a avut multe scaune portocalii neocupate la acest meci. Doar sectoarele de la extremităţile terenului, în spatele porţilor, au fost cu adevărat pline, unul cu fani uruguayeni, celălalt cu egipteni.

FIFA asigurase că pentru acest meci fuseseră vândute aproape toate biletele.

„Putem confirma că au fost vândute 32.278 de bilete pentru meciul dintre Egipt şi Uruguay de la Ekaterinburg”, stadionul având o capacitate de 33.061 de locuri, a indicat un purtător de cuvânt al forului fotbalistic mondial.

„Faptul că numărul (suporterilor) prezenţi nu corespunde cu numărul biletelor vândute se poate datora mai multor factori, în legătură cu care FIFA anchetează în acest moment”, a adăugat el.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...