spot_img
3.8 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAnalizePretinsul călugăr din scandalul sexual bisericesc-politic: Fac parte dintr-un serviciu de informații!

Pretinsul călugăr din scandalul sexual bisericesc-politic: Fac parte dintr-un serviciu de informații!

-

Joi seară,  la emisiunea lui Victor Ciutacu de la Romania TV, a fost invitat și așa-zisul călugăr Cristi Călin, cel care a declanșat un scandal uriaș prin dezvăluirile pe care le-a făcut privind posibilă orgii sexuale. Numai că lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură în momentul în care acesta a mărturisit că face parte dintr-un serviciu de informații românesc, scrie Evz.

- Reclama -

Mai mult acesta a spus că a fost angajat cu contract de către serviciul secret, că i s-a cerut să pregătească din punct de vedere tehnic spațiile în care aveau loc orgiile sexuale pentru a fi înregistrați participanții. Acesta a susținut că a avut o misiune și că a primit tehnică audio-video, pe bază de proces-verbal, de la colaboratorul său din respectivul serviciu secret:

“Fac parte dintr-un serviciu de informații! Este autorizat, face parte din sistemul legal, este controlat de Parlamentul României. (…) Nu sunt ofițer acoperit, ci agent. Am semnat un contract. Aveam tehnică (n.n. de interceptare) luată cu proces-verbal și serie de inventar. Nu făceam acest lucru de capul meu. Nu vă pot spune despre ce serviciu secret este vorba, nu am spus nici doamnei procuror acest lucru.”

Dezvăluirile nu s-au oprit aici. Falsul-călugăr Cristi Călin a dezvăluit că vinerea trecută a fost invitat la Palatul Cotroceni, unde a stat de vorbă cu “doamnă consilier de stat” a președintelui Klaus Iohannis care i-a cerut toate detaliile legate de orgiile sexuale. Ceea ce a declanșat stupoarea în studiou a fost întrebarea pe care falsul călugăr susține că i-a fost adresată de consilerul de stat al președintelui Iohannis: Marcel Ciolacu a fost implicat? Dar Liviu Dragnea?

Cristi Călin a susținut că este călugăr, aparținând de un schit al Bisericii Ortodoxe de Rit Vechi, Numai că în această seară un comunicat oficial îl contrazice!

Cristi Călin nu este călugăr al Bisericii Ortodoxe de Rit Vechi: “(…)Dorința noastră este să facem cunoscut credincioșilor noștri că acesta nu face parte din Biserica noastră și, cu atât mai mult, nu face parte și nici nu a făcut parte vreodată dintre clericii noștri. (…) cel în cauză a găsit oportunitatea de a-și rotunji economiile, prin colectarea de donații, în numele și pentru un schit din Biserica noastră. În acest scop, și-a confecționat o legitimație falsă. La rubrica emitentului acestei legitimații figurează Protosinghelul Hariton și ștampila Schitului Sf. Nectarie.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img