spot_img
27.4 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizePreședintele și fondatorul Nordis: Analizând vânzările înregistrate de Nordis anul trecut, vedem un...

Președintele și fondatorul Nordis: Analizând vânzările înregistrate de Nordis anul trecut, vedem un interes tot mai crescut al românilor și nu numai pentru proprietăți premium

-

Proprietățile premium au înregistrat cel mai mare succes ca număr de vânzări în anul 2021, rămânând în topul preferințelor pentru români ca modalitate de investiție. Serviciile de înaltă calitate, amplasarea ideală în zone turistice și confortul de a avea un apartament gestionat în totalitate de o companie, prin serviciul de Property Management, sunt argumente puternice care înclină balanța în favoarea apartamentelor de 5 stele. Emanuel Poștoacă (foto), președintele și fondatorul Nordis Group, consideră că anul 2022 va fi încă și mai prosper pentru compania pe care o conduce, iar acest lucru se datorează mai ales modelului de business unic pe piață.  

- Reclama -

Să investești într-un apartament premium Nordis înseamnă o alegere profitabilă și sigură, ce îi aduce clientului numeroase beneficii mulți ani după aceea. În primul rând, fiind vorba de proprietăți de lux, valoarea acestora este net superioară altor unități disponibile pe piață, iar localizarea ideală, în zone turistice foarte populare, îi potențează încă și mai mult valoarea în timp. Acesta este si principalul motiv pentru care investițiile în imobiliare vor fi mereu o soluție convenabilă de a bate inflația, mult mai retabilă decât alte variante de investiție disponibile pe piață, afirmă Poștoacă.

Analizând vânzările înregistrate de Nordis anul trecut, vedem un interes tot mai crescut al românilor și nu numai pentru proprietăți premium. Stilul de viață aparte și serviciile exclusiviste de care vor avea parte investind într-un apartament Nordis reprezintă un atu greu de egalat de alți dezvoltatori. Cei care aleg să cumpere o proprietate în ansamblurile noastre sunt atrași de bun gust și eleganță și își doresc să facă o investiție sigură, ce le va aduce confort financiar pe termen lung, mai spune el.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...