spot_img
19.6 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăAnalizePreședintele Serbiei susține că ar fi ținta unui posibil atentat: În raportul...

Președintele Serbiei susține că ar fi ținta unui posibil atentat: În raportul Poliției dintr-o țară membră UE am văzut 7 nume

-

Președintele Serbiei Aleksandar Vucici a declarat că posibilele motive pentru ca cineva să pregătească un atentat la adresa lui constă în faptul că foarte multe au fost realizate în ultima vreme prin arestările unor criminali din narco-cartelurile din țară, însă și din cauză că multora le convine destabilizarea Serbiei.

- Reclama -

Sunt sigur că am realizat foarte multe prin arestările de amploare a traficațnților de droguri și ei nu pot funcționa dacă nu au sprijin pe un plan extins din partea anumitor structuri de stat. Nu este vorba despre 10 milioane de euro, ci sute de milioane și miliarde de euro. Eu nu am văzut pe niciunul dintre acești indivizi aflați pe listă. De asemenea destabilizarea Serbiei le este în interesul multora. Sunt unele motive posibile, a mai spus președintele Serbiei în interviul acordat TV Pink.

Președintele sârb a mai spus că în raportul poliției dintr-o țară membră UE a văzut 7 nume și că este evident că nu se dispune doar de informații primite pe cale telefonică. Este vorba de persoane cu nume și prenume din mai multe țări. Organele competente au întreprins măsuri pentru evitarea unor asemenea situații, a precizat Vucici. Totodată, el a afirmat că s-au aflat detalii de unde urmau să ajungă armele, cine le va prelua și în ce locație. Totul are un nume, nu este o abureală, a specificat Vucici.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...