spot_img
24.2 C
București
sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăAnalizePreședintele Serbiei: Occidentul spune că sunt democratice alegerile din Kosovo cu 3%.Doresc...

Președintele Serbiei: Occidentul spune că sunt democratice alegerile din Kosovo cu 3%.Doresc să știți că nimic ce se întâmplă nu este întâmplător, au așteptat să le predăm Kosovo și Metohija pe tavă și să le spunem că ne-am împăcat cu aceasta, că au avut dreptate că ne-au bombardat

-

Președintele Serbiei Aleksandar Vučić a declarat la Panciova că Serbia se confruntă cu un număr considerabil de greutăți, uneori cauzate din interior, dar şi din afara țării, precum și că nu este o coincidență că albanezii din Kosovo și Metohija și-au prezentat chiar ieri primarul care nu a obținut nici măcar 3 la sută din voturi.

- Reclama -

”Țările Quinei (n.red- Occidentul) spun că este normal că alegerile sunt legale, dar vă închipuiți ce ar fi spus despre Serbia dacă ar fi ieșit la vot doar trei la sută. Doresc să știți că nimic ce se întâmplă nu este întâmplător, au așteptat să le predăm Kosovo și Metohija pe tavă și să le spunem că ne-am împăcat cu aceasta, că au avut dreptate că ne-au bombardat. Din cauză că am spus că nu vom renunța de la Constituția Serbiei, au început să provoace probleme”, a spus președintele la marele miting care a avut loc ieri la Panciova.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img