spot_img
6.9 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăAnalizePreședintele Serbiei: Mă îngrijorează declarațiile lui Biden că trebuie să ne pregătim...

Președintele Serbiei: Mă îngrijorează declarațiile lui Biden că trebuie să ne pregătim pentru un război lung. Serbia nu este roaba nimănui și nu execută ordinele nici ale Americii, nici ale Rusiei, ci își urmează propriile interese

-

Președintele Serbiei Aleksnadar Vučić a spus că îl îngrijorează declarația de ieri a președintelui Statelor Unite ale Americii Jozef Biden că trebuie să ne pregătim pentru un război lung.

Vučić a evidențiat penrtu TV Prva că din prima convorbire cu Biden a înțeles că el are o echipă care-l pregătește extrem de bine și că atunci când spune ceva, nu este întâmplător.

- Advertisement -

Președintele a mai spus că a auzit diferite comentarii fără sens depre Biden, însă sublinează că declarația președintelui Statelor Unite vorbește că situația din Ucraina se îndreaptă spre noi conflicte.

Drept exemplu, a evidențiat că ieri au început conflictele în Nagorno – Karabah în care sunt implicate nu numai Armenia și Azerbaijan, ci și Rusia.

- Advertisement -

Totodată, președintele a spus că Serbia nu este roaba nimănui și că nu execută ordinele nici ale Americii, nici ale Rusiei, nici ale nimănui altcineva, ci își urmează propriile interese.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img