spot_img
36.9 C
București
miercuri, iulie 17, 2024
AcasăAnalizePreședintele Serbiei: În următoarele 5-6 luni se va escalada conflictul în Ucraina...

Președintele Serbiei: În următoarele 5-6 luni se va escalada conflictul în Ucraina și Serbia din cauza evenimentelor geopolitice se va găsi între ciocan și nicovală

-

Președintele Serbiei Aleksandar Vučić a spus că în următoarele cinci, șase luni se așteaptă escaladarea conflictelor în Ucraina, și că Serbia din cauza evenimentelor geopolitice se va găsi între ciocan și nicovală, și că presiunea asupra Serbiei în ceea ce privesc relațiile față de Rusia și Kosovo și Metohija va fi incomparabil mai puternică. ”Ne vom confruntăm cu cea mai mare criză din lume după cel de-al Doilea Război Mondial în adevăratul sens. Asta până acum nu a fost nimic, deși aproximativ 300.000 de oameni au fost uciși și 9 sau 10 milioane expulzați”, a spus președintele pentru TV Prva.

- Reclama -

Președintele Aleksandar Vučić a spus că, în ceea ce privește Kosovo și Metohija, formarea Comunității Comunelor Sârbești este mai presus de orice și că până aceasta nu se va realiza poate să meargă la Bruxelles doar ca turist și că încă nu a decis dacă va merge la conferința de securitate de la Munchen. El a spus că Serbia este într-o situație mult mai bună când este vorba despre Kosovo și Metohija decât ce s-a așteptat, având în vedere tot ce s-a întâmplat.

- Advertisement -

Președintele Serbiei a declarat, totodată, că va încerca cât mai mult timp este posibil să nu aibă loc alegerile, deși, după cum a spus, opoziția va cere alegeri, adăugând că nu și-ar dori să se întâmple așa ceva, dar că nu exclude această posibilitate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img