spot_img
17.9 C
București
luni, martie 20, 2023
AcasăAnalizePreședintele Serbiei îi acuză pe președintele muntenegrean și premierul kosovar: În acest...

Președintele Serbiei îi acuză pe președintele muntenegrean și premierul kosovar: În acest circ se pot vedea lei, elefanți și tigrii, dar lupi singuratici nu au fost niciodată

-

Președintele Serbiei Aleksandar Vučić a transmis șefului statului muntenegran Milo Djukanović și premierului autorităților provizorii de la Priština Aljbin Kurti că au griji mai mari, cum sunt criminalitatea, corupția și economia și că ar trebui să lase Serbia în pace. 

- Reclama -

„În ultimele 6 luni se accelerează campania de acuzare a Serbiei care vine de la anumite centre ale puterii, dar și din părți ale regiunii care își văd succesul în insuccesul și decăderea Serbiei. Un rol evident în această ură față de Serbia vine de la Aljbin Kurti și Milo Đukanović”, a subliniat Vučić într-o declarație video. 

El a indicat că ei se servesc de neadevăruri și minciuni pentru a se prezenta ca victime, iar Serbia ca și agresor care îi periclitează în toate felurile.

De asemenea, ei au folosit ocazia ca achiziționarea noastră legală, legitimă și transparentă a sistemului chinezesc FK3 să folosească pentru a arăta întregii lumi că Serbia este aliatul chinezilor și rușilor”, a spus Vučić și a adăugat că esența este să arate că Serbia este întotdeauna vinovată, slabă, așa cum au simțit-o ei când au proclamat independența Kosovo.

După cum a spus președintele sârb, în acest circ se pot vedea lei, elefanți și tigrii, dar lupi singuratici nu au fost niciodată în circ și le-a transmis că au mai multe griji, cum sunt criminalitatea, corupția și problemele economice, deoarece Serbia optează pentru păstrarea păcii și stabilității. 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img