spot_img
16.5 C
București
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăAnalizePreședintele Serbiei: Albanezii încearcă încet să ocupe nordul Kosovo cu sprijinul celorlalte...

Președintele Serbiei: Albanezii încearcă încet să ocupe nordul Kosovo cu sprijinul celorlalte mai importante state din Europa

-

Președintele Serbiei Aleksandar Vučić a declarat la Požarevac că sosesc vești rele din Kosovo, unde albanezii încearcă încet să ocupe nordul Kosovo și Metohia (majoritar sârb) cu sprijinul celorlalte mai importante state din Europa și țărilor Quintei în întregime.

- Reclama -

Ministrul lor de interne a comunicat astăzi că în întregime controlează Lacul Gazivode, ceea ce ar însemna o nouă încălcare a Acordului de la Bruxelles, după care poliția din nord trebuiet să aparțină Directoratului de Nord, adică sârbii trebuie să fie aici, însă lor nu le pasă de aceste reguli. Chiar în cazul în care apelați la cei de la Bruxelles să nu mai întreprindă nimic împotriva poporului sârb, ei spun că totul este în regulă doar pentru că au soluționat unele mici probleme, după care lucrurile merg la fel ca și în trecut și este tot mai rău, a spus Vučić adresându-se cetățenilor la Pužarevac.

Poliția din Kosovo a început joi pentru prima dată să patruleze de-a lungul liniei administrative cu Serbia Centrală și a LaculuiGazivode, a comunicat ministrul afacerilor interne al instituțiilor provizorii de la Priština Gelai Sveci. El a menționat pe Facebook că este pentru prima dată după războiul din 1999 când a fost introdus un asemenea mod de patrulare și a adăugat că poliția kosovară a încpeut patrularea de-a lungul liniei administrative, precumși a întregului teritoriu al Lacului Gazivode după formarea unității pentru patrularea pe apă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...