spot_img
1.1 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăAnalizePreședintele PNL al Comisiei de Buget-Finanțe din Camera Deputaților: Transformarea voucherelor de...

Președintele PNL al Comisiei de Buget-Finanțe din Camera Deputaților: Transformarea voucherelor de vacanță în bani ar echivala cu o lovitură cruntă pentru întreaga industrie de ospitalitate

-

Parlamentarul liberal Bogdan Huţucă, preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Camera Deputaţilor şi preşedintele PNL Constanţa, susţine menţinerea voucherelor de vacanţă, destinate exclusiv achitării sejururilor petrecute în România.

”Voucherele de vacanţă au fost gândite pentru a susţine turismul românesc. Este o măsură care a ajutat, într-o proporţie semnificativă, operatorii de turism şi hotelierii. De ce să renunţăm la un sistem care funcţionează?”, a spus Bogdan Huţucă. 

În ultima variantă a măsurilor fiscal-bugetare, prezentată în grupurile de lucru voucherele de vacanţă în special rămân cu forma şi destinaţia actuală, asta după mai multe propuneri de a le converti în bani. 

”Transformarea acestor vouchere în bani ar echivala cu o lovitură cruntă pentru întreaga industrie de ospitalitate. Dacă ajungem să folosim bani de la buget pentru a susţine fie industria viciilor, fie industria turismului din Grecia sau Bulgaria, atunci avem o problemă”, a subliniat deputatul PNL.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img