spot_img
25.3 C
București
joi, iunie 20, 2024
AcasăAnalizePreședintele Parlamentului maghiar: Anticreştinismul şocant care se răspândeşte astăzi în lumea occidentală...

Președintele Parlamentului maghiar: Anticreştinismul şocant care se răspândeşte astăzi în lumea occidentală este o furie a ideologiilor nerealiste care neagă fapte biologice, economice şi culturale de bază. Ideologia comunistă nu se întoarce pur şi simplu în Occident, ci revine de fapt acasă

-

Ziua comemorării victimelor comunismului nu este doar un prilej de a aduce un omagiu strămoşilor noştri care au suferit mult, ci şi de a ne exprima voinţa că nu vom lăsa ca nepoţii şi copiii noştri să devină victimele unor noi idei otrăvitoare şi ale unor noi dictaturi, a declarat, sâmbătă, la Budapesta, László Kövér, preşedintele Parlamentului ungar, la ceremonia organizată cu ocazia comemorării.

În discursul său, rostit la statuia lui Kovács Béla (victimă a regimului sovietic), László Kövér a declarat că, în secolul al XX-lea, statul ungar a fost ţinut de două ori ostatic al comunismului. Prima dată în 1919, timp de 133 de zile, iar a doua oară în 1947, timp de peste 40 de ani.

- Advertisement -

În ambele cazuri, întemeietorii comunismului din Ungaria au fost reţele de agenţi, finanţaţi din străinătate, care au atacat cu violenţă psihică şi fizică, şi care au servit intereselor străine, a adăugat politicianul.

Potrivit lui László Kövér, anticreştinismul şocant care se răspândeşte astăzi în lumea occidentală este o furie a ideologiilor nerealiste care neagă fapte biologice, economice şi culturale de bază. Împotrivirea din ce în ce mai deschisă faţă de proprietatea privată sau apariţia unor grupări politice teroriste nu reprezintă altceva decât o încercare de a readuce ideile şi practicile comuniste.

Acesta a afirmat că ideologia comunistă nu se întoarce pur şi simplu în Occident, ci revine de fapt acasă.

“Noi, ungurii, ştim de atunci cu exactitate că oriunde apare capul otrăvitor al comunismului, în urma lui întotdeauna apare violenţa, suferinţa, asuprirea şi jaful”, a explicat preşedintele Parlamentului ungar. Acesta a mai adăugat că, în cele trei decenii de la căderea comunismului, o mare parte a elitei politice din Occident a continuat să relativizeze crimele comunismului.

Acesta a mai remarcat că în lumea occidentală este necontenită propaganda care neagă realitatea specificităţii biologice a bărbaţilor şi femeilor, al cărei scop principal este să distrugă conceptul şi instituţia familiei bazată pe uniunea prin dragoste dintre un bărbat şi o femeie. Negarea realităţii economice a proprietăţii private şi a muncii creatoare de valoare devine, de asemenea, din ce în ce mai vocală, la fel ca încercarea tot mai deschisă şi agresivă de a distruge valorile culturale creştine, a subliniat politicianul.

Potrivit lui László Kövér, în prezent, în statele lumii occidentale, gândirea lucidă, binele comun şi interesul public se află sub un asediu permanent.

Preşedintele Parlamentului ungar a subliniat că sacrificiul predecesorilor noştri şi speranţa urmaşilor noştri ne impun, printre altele, să apărăm în orice împrejurare legitimitatea democratică şi capacitatea de acţiune politică a ţării noastre ce stau în slujba binelui comun, a puterii publice şi a intereselor noastre naţionale.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img