spot_img
16.5 C
București
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăActualitatePreședintele Federației Naționale a Muncii: Ministrul Energiei, Virgil Popescu, "ar trebui arestat...

Președintele Federației Naționale a Muncii: Ministrul Energiei, Virgil Popescu, „ar trebui arestat de urgență” după privatizarea Termocentralei Mintia

-

Liderul sindical Constantin Crețan consideră că ministrul Energiei, Virgil Popescu, ”ar trebui arestat de urgență” după privatizarea Termocentralei Mintia, transmite Radio Infinit.

- Reclama -

Președintele Federației Naționale a Muncii spune că prețul obținut de statul român, cele 91 de milioane de euro, nu acoperă nici prețul fierului vechi din unitate.

Crețan îi dă dreptate supraveghetorului Complexului Energetic Oltenia, Gabriel Giorgi, care a notat, pe pagina de socializare, că vânzarea Mintia este o mizerie și c-ar trebui făcut scut în fața Complexului Energetic Oltenia.

Nicu Bunoaica, președintele Sindicatului Solidaritatea 2013, spune că asistăm la sfârșitul energiei pe cărbune.

”În câteva luni, nici nu ne vom mai numi Complexul Energetic Oltenia” declară sindicalistul adăugând că planul de restructurare este certificatul de deces al companiei de la Târgu-Jiu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...