spot_img
26.9 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăAnalizePreședintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu: De ce ministrul Energiei, Virgil Popescu,...

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu: De ce ministrul Energiei, Virgil Popescu, a ales Halânga pentru grupul energetic pe gaze și hidrogen în loc să aleagă Turceniul sau Rovinariul?

-

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, s-a întrebat, joi, într-o conferință de presă, de ce ministrul Energiei, Virgil Popescu, a ales  Halânga pentru grupul energetic pe gaze și hidrogen în loc să aleagă Turceniul sau Rovinariul. Investiția ar urma să fie finanțată din Planul Național de Redresare și Reziliență, transmite Radio Infinit.

- Reclama -

Popescu i-a întrebat pe guvernanți de ce n-au prins în PNRR și reabilitarea căii ferate Filiași-Simeria sau alte proiecte majore de infrastructură ale Gorjului. Șeful PSD de la județ se aștepta ca astfel de răspunsuri să fie oferite de premierul Florin Cîțu, în vizita făcută la finalul săptămânii trecute în Gorj.   

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...