spot_img
30.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăAnalizePreședintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol, despre moțiunea USR pe...

Președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol, despre moțiunea USR pe Justiție: USR este total neadecvat la realitate

-

Deputatul PSD, Laura Vicol, președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, a comentat depunerea de către USR a moțiunii pe Justiție. Laura Vicol afirmă că inițierea unei astfel de moțiuni, care nu are nicio bază, într-un moment dificil pentru România, arată neadecvarea USR la realitățile zilei.
”Aș spune că moțiunea USR pornește prost începând cu titlul. Exact despre tancuri vor românii să audă la acest moment. Este dreptul USR să inițieze ce moțiune dorește, dar, dincolo de faptul că moțiunea pe Justiție nu are bază, și momentul este foarte prost ales. Și nu mă refer doar la situația regională complicată, ci și la prioritățile de zi cu zi ale românilor, care nu au nevoie de spectacol din partea USR, ci de soluții.
În fine, credința mea este că, în aceste momente complicate pentru România, ar trebui să uităm puțin de cine este în opoziție și de cine este la putere, să ne unim, să lucrăm împreună pentru a-i ajuta pe români. Sper să fie și credința colegilor din opoziție” susține Laura Vicol.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...