spot_img
35.1 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăAnalizePreședintele CJ Gorj: Creșterea economică de care vorbește premierul Florin Vasile Cîțu...

Președintele CJ Gorj: Creșterea economică de care vorbește premierul Florin Vasile Cîțu îi lovește în plin pe operatorii economici gorjeni. Un bun prilej pentru ca distribuitorul de energie să-și înștiințeze clienții consumatori industriali referitor la majorarea prețului la energie, de la 379 lei/MWh la 495 lei/MWh, ceea ce înseamnă o creștere de peste 30%

-

Și operatorii economici din Gorj resimt „creșterea economică”! Creșterea economică de care vorbește premierul Florin Vasile Cîțu îi lovește în plin pe operatorii economici gorjeni și așa greu încercați. După patru trimestre în care România a fost în recesiune (trimestrele II, III și IV din 2020 și în trimestrul I din 2021), iată că a venit și îndelung așteptata și spectaculoasa revenire economică, un bun prilej pentru ca distribuitorul de energie să-și înștiințeze clienții consumatori industriali referitor la majorarea prețului la energie, de la 379 lei/MWh la 495 lei/MWh, ceea ce înseamnă o creștere de peste 30% a prețului, scrie pe Facebook Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj.

- Reclama -

Dacă ar fi să-l parafrazez pe Florin Vasile Cîțu: „Sună bine, nu?”.Prețul energiei de astăzi este costul pe care-l generează liberalizarea haotică a pieței din sectorul energetic, mai afirmă Popescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img