spot_img
33.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasăSpecialPreşedintele Camerei Executorilor Judecătoreşti, arestat pentru evaziune fiscală

Preşedintele Camerei Executorilor Judecătoreşti, arestat pentru evaziune fiscală

-

Preşedintele Camerei Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, Dorina Gonţ, a fost arestată, miercuri, alături de alte trei persoane, ea fiind cercetată într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de trei milioane de euro.

- Reclama -

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au admis propunerea procurorilor de arestare preventivă a Dorinei Gonţ, dar şi a lui Radu Abagiu, Adrian Mihai şi a omului de afaceri Ciprian Nistor, cel care ar controla firme offshore în conturile cărora ar fi fost viraţi bani din evaziune fiscală.

Chiar dacă este executorie, măsură nu este definitivă, motiv pentru care aceasta poate fi contestată la instanţa supremă.

Peste 70 de poliţişti, sub coordonarea procurorilor Parchetului Curţii de Apel Bucureşti, au făcut, luni, 15 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Ialomiţa, la persoane suspectate de evaziune fiscală, fiind percheziţionate şi două locuinţe folosite de soţii Dorina şi Lucian Gonţ. În urma percheziţiilor, au fost aduse la audieri opt persoane.

Anchetatorii au demarat procedurile pentru instituirea sechestrului asigurator pe cinci imobile şi pe conturile executorului judecătoresc Dorina Gonţ, potrivit unor surse din Poliţie. Potrivit surselor citate, este vorba despre locuinţe de lux, o parte dintre acestea fiind situate în judeţul Ilfov, în localităţile Afumaţi, Popeşti Leordeni şi Corbeanca.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...