spot_img
30.3 C
București
sâmbătă, august 13, 2022
AcasăExternePresa italiană anunță că românca și fetița ei ar fi supraviețuit în...

Presa italiană anunță că românca și fetița ei ar fi supraviețuit în urma avalanșei care a distrus un hotel

-

Sunt şanse mari ca cei trei români prinşi în AVALANŞA din Italia să fi SUPRAVIEŢUIT! Presa din Italia anunţă că FETIŢA româncei este în viaţă, iar mama e deja în drum spre spital. La Stampa anunţă că românca este deja în drum spre spital şi confirmă că şi fetiţa ei a supravieţuit. A mai supravieţuit încă un copil, în condiţiile în care printre dispăruţi se mai aflau doi băieţi: un român şi un italian, transmite B1.

- Reclama -

UPDATE 14:00: Presa din Italia anunţă că printre cei salvaţi se află doi copii, unul dintre aceştia fiind sigur fetiţa româncei. TG 24 a anunţat chiar că „mama cu cei doi copii ar fi în viaţă!”

UPDATE 13:50: Crucea Roşie Italia anunţă că au fost descoperite 8 persoane în viaţă

Şase persoane au fost găsite în viață în urma avalanșei care a lovit miercuri hotelul Rigopiano din Italia. Printre aceştia se află şi o fetiţă, anunţă presa italiană. Cei şase au fost identificaţi în zona bucătăriei hotelului.

Cei de la La Stampa anunţă că fetiţa găsită în viaţă este fata româncei dată dispărută în avalanşă. Mai mult, ea este cea care a dat alarma

În urma avalanşei de la Rigopiano au fost daţi dispăruţi şi trei cetăţeni români, o femeie şi cei doi copii ai săi: băiatul de opt ani şi fata de şase.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...