spot_img
27.6 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăAnalizePremierul scoțian: Viața nu va reveni la normal în viitorul apropiat

Premierul scoțian: Viața nu va reveni la normal în viitorul apropiat

-

Este puţin probabil ca viaţa să revină la normal chiar dacă cele mai severe restricţii vor fi ridicate, iar măsurile de distanţare ar putea fi aplicate pentru restul anului şi chiar mai mult, a declarat joi premierul Scoţiei, Nicola Sturgeon, informează Reuters conform Agerpres.

- Reclama -

„O revenire la normal, aşa cum îl ştiam, nu este de luat în calcul în viitorul apropiat… Ceea ce vom încerca să facem este să găsim o nouă normalitate – un mod de viaţă alături de virus, dar într-o formă care să-l ţină sub control”, a spus Sturgeon în timpul unei conferinţe de presă.

„Distanţarea socială şi limitarea contactelor noastre cu alţii vor fi o realitate a vieţii pentru mult timp de acum încolo, în mod sigur până când tratamente şi în final un vaccin vor oferi alte soluţii. Prin urmare, aceasta înseamnă (că măsurile menţionate vor fi menţinute) posibil până la sfârşitul anului şi chiar mai mult”, a spus premierul scoţian.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...