spot_img
29.8 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasămediuPREMIERUL, PRINS DIN NOU CU MINCIUNA: V. Ponta: „Nu am petrecut nici...

PREMIERUL, PRINS DIN NOU CU MINCIUNA: V. Ponta: „Nu am petrecut nici măcar o zi în care să lipsesc de la serviciu”

-

Guvernul va fi condus de Gabriel Oprea, în următoarele trei săptămîni. Premierul se recuperează după operaţia făcută în Turcia săptămâna trecută. În trei ani de când este în fruntea Executivului, Victor Ponta a lipsit de la serviciu 32 de zile. De opt ori şi-a delegat atribuţiile de premier, de cele mai multe ori către vicepremierul Gabriel Oprea. Deciziile semnate chiar de Victor Ponta şi publicate în Monitorul Oficial contrazic declaraţiile făcute în urmă cu două zile, când spunea că nu a lipsit niciodată de la serviciu, transmite Digi 24.

- Reclama -

„Am trei ani şi mai bine, din 7 mai 2012 de când sunt premier, nu am petrecut nici măcar o singură zi în care să lipsesc de la serviciu sau să stau în pat. Nu am avut o răceală care să mă ţină la pat. Am fost tot timpul în activitate. S-a strâns şi oboseala, s-a strâns şi stresul”, a declarat Victor Ponta.

Declaraţia premierului este contrazisă de fapte, spun jurnaliştii de la Gândul.

24 decembrie 2013. Victor Ponta semnează în aceeaşi zi trei decizii prin care îi deleagă, pe rând, pe Daniel Chiţoiu, Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea, cei trei vicepremieri de atunci, să îi preia atribuţiile de pe 28 decembrie până pe 5 ianuarie. În total, atunci Victor Ponta a lipsit de la conducerea Guvernului nouă zile.

Anul trecut, imediat după alegerile prezidenţiale, premierul îşi deleagă din nou atribuţiile, pentru şase zile. Este perioada în care Victor Ponta a plecat în Dubai, alături de deputatul Sebastian Ghiţă. Înlocuitor a fost atunci Gabriel Oprea, pe care l-a însărcinat cu atribuţiile de premier şi în februarie anul acesta, pentru opt zile.

În aprilie, Victor Ponta a lipsit cinci zile la începutul lunii, când a fost înlocuit tot de Gabriel Oprea. La toate aceste absenţe, se adaugă şi cele de la jumătatea acestei luni, când premierul a mers în Turcia să se opereze la genunchi.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...