spot_img
3.8 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăActualitatePremierul kosovar amenință că va sechestra bunurile cetăţenilor sârbi şi vehiculele cu...

Premierul kosovar amenință că va sechestra bunurile cetăţenilor sârbi şi vehiculele cu numere de înmatriculare sârbe. Consiliul de Securitate al Serbiei se întrunește de urgență

-

Președintele Serbiei Aleksandar Vučić a convocat pentru joi, la ora 10:00 ședința Consiliului Național de Securitate, s-a confirmat pentru Tanjug.

- Reclama -

Înainte de ședință, Vučić se va întâlni cu reprezentanţii sârbilor din Kosovo şi Metohia. Întâlnirea va avea loc la ora 09.00 la Palatul Srbija, iar după discuție sunt planificate declarații pentru mass-media.

Lista Sârbă, referitor la ameninţarea lui Aljbin Kurti, premierul republicii nerecunoscute Kosovo, că de la 1 noiembrie va începe să sechestreze bunurile cetăţenilor sârbi şi vehiculele cu numere de înmatriculare sârbe, a cerut o întâlnire urgentă cu preşedintele Vučić.

Lista Sârbă subliniază că ultimele declarații ale lui Aljbin Kurti indică clar că la Prishtina nu există voință de a găsi soluții și compromisuri, ci doar dorința de a provoca crize și tensiuni, în special în nordul Kosovo și Metohia.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img