spot_img
3.3 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăAnalizePremierul Ciucă: Nu ne îngrijorează rezoluția Parlamentului olandez

Premierul Ciucă: Nu ne îngrijorează rezoluția Parlamentului olandez

-

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, întrebat dacă ar trebui să fim îngrijoraţi că parlamentul olandez a votat o rezoluţie împotriva aderării României şi Bulgariei la Schengen, că „nu ne îngrijorează deloc” acest lucru, deoarece ţara noastră „a făcut tot ce era necesar pentru a îndeplini toate cerinţele tehnice pentru a accede în Spaţiul Schengen”.

- Reclama -

„Acum am trecut în revistă repede acea decizie. Nu ne îngrijorează deloc, pentru că ţara noastră a făcut tot ce era necesar pentru a îndeplini toate cerinţele tehnice pentru a accede în Spaţiul Schengen, lucru dovedit şi prin rezultatele verificărilor făcută de Comisia internaţională care a verificat tot ceea ce era de verificat”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat joi, după vizitarea Fabricii Softronic din Craiova, cum vede faptul că Parlamentul olandez a adoptat o rezoluţie potrivit căreia Olanda nu ar trebui să voteze încă pentru aderarea României şi Bulgariei la spaţiul Schengen.

Premierul a mai spus că România şi-a arătat disponibilitatea în relaţia diplomatică şi bilaterală cu Olanda de a colabora, astfel încât politicienii olandezi să vadă faptul că ţara noastră e pregătită să intre în Schengen.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img