spot_img
0.2 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăAnalizePremierul Ciucă: La nivelul fiecărui minister va trebui să asigurăm reducerea cheltuielilor...

Premierul Ciucă: La nivelul fiecărui minister va trebui să asigurăm reducerea cheltuielilor la bunuri şi servicii cu procentul de 10%

-

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, în şedinţa de Guvern, că la nivelul fiecărui minister va trebui să se asigure reducerea cheltuielilor la bunuri şi servicii cu procentul de 10%, fiind vorba despre măsuri asumate la nivel politic şi care trebuie puse în aplicare la nivelul Executivului. Despre colectarea taxelor, premierul a amintit că începând cu luna iulie, devin obligatorii e-factura şi radarul mărfurilor şi a spus că a discutat cu ministrul Finanţelor şi cu şeful ANAF despre acest lucru.

- Reclama -

”La nivelul fiecărui minister va trebui să asigurăm reducerea cheltuielilor la bunuri şi servicii cu procentul de 10%. Este o decizie de solidaritate în actualele condiţii economico-financiare. Vă cer fiecăruia dintre dumneavoastră să luaşi măsurile necesare, astfel încât să ne putem încadra în acest procent”, a spus el. 

”Începând cu luna iulie, devin obligatorii e-factura şi radarul mărfurilor. Am discutat cu ministrul Finanţelor, şeful ANAF, concentrăm toată atenţia pe ceea ce înseamnă evaziunea fiscală” a precizat Ciucă. 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img