spot_img
4.7 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAnalizePremierul Ciucă: Domnii prefecţi de la Suceava, Hunedoara şi Mehedinţi să prezinte...

Premierul Ciucă: Domnii prefecţi de la Suceava, Hunedoara şi Mehedinţi să prezinte o situaţie clară

-

Premierul Nicolae Ciucă a cerut, joi, în videoconferinţa cu prefecţii, ca în localităţile unde termia este pe bază de păcură să fie alocaţi bani din Fondul de Modernizare, pentru a se renunţa la folosirea acesteia. Şeful Executivului a cerut prefecţilor de la Suceava, Hunedoara şi Mehedinţi să prezinte o situaţie clară legată de demersurile care s-au făcut în acest sens.

- Reclama -

”Aici este o chestiune pe care aş vrea să o clarificăm, sunt localităţi precum Vatra Dornei, Brad, dacă nu mă înşel, care au în continuare asigurată termia pe bază de păcură. S-au făcut eforturi să ajungem cu reţeaua de gaze în proximitatea localităţilor. Din Fondul de Modernizare, putem face în aşa fel încât şi acolo să renunţe la folosirea păcurei ca element de încălzire?”, a întrebat Ciucă.

”Cred că ar fi important ca domnii prefecţi de la Suceava, Hunedoara şi Mehedinţi să prezinte o situaţie clară legată de demersurile care s-au făcut şi să spună care sunt planurile de viitor, în acest sens, pentru că cel puţin din 2021 discutăm de aceste situaţii şi ele nu au demarat încă”, a răspuns premierul.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img