spot_img
4.7 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAnalizePremierul Ciucă despre posibila remaniere a lui Dîncu: Îl aştept să revină...

Premierul Ciucă despre posibila remaniere a lui Dîncu: Îl aştept să revină în ţară. Trebuie să avem o discuţie cât se poate de deschisă faţă de opinia dumnealui, nu e a Guvernului, va trebui să tranşăm foarte clar acest aspect

-

Premierul Nicolae Ciucă a declarat joi, la Mioveni, întrebat dacă ia în calcul o remaniere a ministrului Apărării, în urma declaraţiilor acestuia privind negocierile de pace în Ucraina, că îl aşteaptă pe ministrul Dîncu să revină în ţară de la ministeriala NATO. Trebuie să avem o discuţie cât se poate de deschisă faţă de opinia dumnealui, care nu este a Guvernului şi va trebui să tranşeze foarte clar acest aspect, a arătat premierul.

- Reclama -

”Îl aştept pe domnul ministru Dîncu să revină în ţară de la ministeriala NATO. Trebuie să avem o discuţie cât se poate de deschisă faţă de opinia dumnealui. Nu este o opinie a guvernului şi atunci va trebui să tranşăm foarte clar acest aspect” , a spus premierul, întrebat dacă ia în calcul o remaniere a ministrului Apărării.

Ministrul Vasile Dîncu a provocat reacţii dure pe scena politică după ce a afirmat că negocierile reprezintă singura şansă pentru încheierea războiului din Ucraina.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img