spot_img
3.4 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăAnalizePremierul Ciucă: Dacă începem să ne certăm între noi, vom valida argumentele...

Premierul Ciucă: Dacă începem să ne certăm între noi, vom valida argumentele iraţionale/politice ale celor care ne vor răul. Nu trebuie să dăm apă la moară duşmanilor României şi ai Europei nici din afară, nici dinăuntru

-

Liderul PNL, premierul Nicolae Ciucă, afirmă, într-un mesaj transmis PNL, referindu-se la decizia privind admiterea României în Schengen, că orice încercare de a specula negativ politic intern acest moment este de fapt o legitimare a nedreptăţii făcute României.

- Reclama -

”Dacă începem să ne certăm între noi, vom valida argumentele iraţionale/politice ale celor care ne vor răul. Nu trebuie să dăm apă la moară duşmanilor României şi ai Europei nici din afară, nici dinăuntru. Toţi cei care speculează politic şi atacă PNL pe acest subiect se descalifică în faţa interesului comun al românilor. Riscul major ar fi ca noi să ne irosim într-o luptă internă, într-un moment în care ar trebui să fim uniţi pentru a atinge obiectivele naţionale, aşa cum românii au fost uniţi în momentele grele ale istoriei. Orice încercare de a specula negativ politic intern acest moment este de fapt o legitimare a nedreptăţii făcute României”, afirmă Ciucă în mesaj.

Aderarea României, Bulgariei şi Croaţiei la Spaţiul Schengen este inclusă ca prim punct pe agenda oficială a Consiliului JAI, Afaceri Interne, care va avea loc joi.

Austria este singurul stat care se opune aderării României la Spaţiul Schengen, iar pentru o decizie este necesară unanimitatea.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img