spot_img
12.6 C
București
miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăAnalizePremierul Ciucă, avertisment pentru miniştrii care nu au finalizat jaloanele şi ţintele...

Premierul Ciucă, avertisment pentru miniştrii care nu au finalizat jaloanele şi ţintele din PNRR

-

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, miercuri, un avertisment către miniştrii care nu au finalizat jaloanele şi ţintele din PNRR până la 15 septembrie. El a precizat că vineri va avea loc o şedinţă de Guvern online, în care vor aproba jaloanele şi ţintele care vin coordonate şi discutate cu Comisia, şi ultima şedinţă de guvern până la care au de rezolvat această problemă este cea de săptămâna viitoare, pe 21 septembrie.

”Am anunţat, atunci când am aprobat la finele lunii iulie, ultimele jaloane şi ţinte din PNRR, că pentru trimestrul III data la care vom aproba aceste jaloane şi ţinte va fi 15 septembrie. Mâine este data de 15 septembrie şi sunt deja o parte din jaloane şi ţinte neîndeplinite”, a spus premierul în şedinţa Executivului.

El a arătat că a înţeles faptul că au fost şi sunt în continuare aşteptate aspectele necesare a fi coordonate cu Comisia, care nu au venit.

”Vreau să vă spun cât se poate de clar, următoarea şedinţă de Guvern va fi una online, vineri, în care vom aproba jaloanele şi ţintele care vin coordonate şi discutate cu Comisia. Ultima şedinţă de guvern până la care aveţi de rezolvat această problemă este cea de săptămâna viitoare, 21.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...