spot_img
23.8 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăAnalizePremierul Ciucă anunță că ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Marcel Boloş se...

Premierul Ciucă anunță că ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Marcel Boloş se va deplasa la Bruxelles: Să clarificăm PNRR

-

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că, în urma reuniunii de luni Comitetului de monitorizare a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, a fost stabilit că o delegaţie condusă de ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Marcel Boloş se va deplasa săptămâna aceasta la Bruxelles , „astfel încât să putem să avem toate elementele clarificate şi să fim în măsură, aşa cum ne-am angajat, ca până la finele lunii iunie să pornim cele 57 de apeluri dintre cele 69 câte avem în portofoliu”.

„Doresc să fac menţiunea că, cu puţin timp în urmă, am încheiat o şedinţă a Comitetului interministerial unde am analizat stadiul implementării jaloanelor şi ţintelor din PNRR. A fost o foarte bună oportunitate în care am putut să identificăm atât realizările, cât şi ceea ce avem de făcut în continuare. Avem o delegaţie pe care o va conduce domnul ministru Boloş săptămâna aceasta şi se va deplasa la Bruxelles, astfel încât să putem să avem toate elementele clarificate şi să fim în măsură, aşa cum ne-am angajat, ca până la finele lunii iunie să pornim cele 57 de apeluri dintre cele 69 câte avem în portofoliu. Ca atare, există mecanismele şi procedurile create astfel încât să putem să accesăm aceste fonduri, care sunt o foarte bună şi o mare oportunitate pentru noi să putem să continuăm să ne dezvoltăm aşa cum aşteaptă cetăţenii de la noi”, a declarat Nicolae Ciucă, la începutul şedinţei de luni a Executivului.

- Advertisement -

El reiterat că românii au avut o serie de beneficii prin aderarea ţării noastre la UE.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img