spot_img
23.5 C
București
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăAnalizePremierul Ciucă: Am reuşit să atingem un procent de 70% la înmagazinarea...

Premierul Ciucă: Am reuşit să atingem un procent de 70% la înmagazinarea gazelor

-

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, în deschiderea şedinţei de Guvern, că în momentul de faţă, continuăm să înmagazinăm gaze în depozitele proprii şi am reuşit să atingem un procent de 70%, ceea ce este foarte încurajator pentru realizarea obiectivului, astfel încât să ne asigurăm că avem cantităţile de gaz pentru iarna 2022-2023.

- Reclama -

”În momentul de faţă, continuăm să înmagazinăm gaze în depozitele proprii şi am reuşit să atingem un procent de 70%, ceea ce este foarte încurajator pentru realizarea obiectivului, astfel încât să ne asigurăm că avem cantităţile de gaz pentru iarna 2022-2023”, a spus premierul.

El a mai afirmat că ”este convins de faptul că, aşa cum şi-au asumat prin demersurile pe care Ministerul Energiei continuă să le facă, vor avea garanţia unei aprovizionări continue în perioada următoare şi putem în felul acesta, să transmitem un mesaj cât se poate de clar că pentru cetăţenii ţării noastre şi pentru economia românească avem cantităţile de gaz necesare, să putem să trecem iarna dintre anii 2022-2023”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...