spot_img
22.2 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăAnalizePremierul britanic prins cu fiul unui spion KGB în Camera Lorzilor

Premierul britanic prins cu fiul unui spion KGB în Camera Lorzilor

-

Prim ministrul britanic Boris Johnson este acum din nou sub presiuni politice uriașe, ca urmare a prieteniei sale cu Lebedev. Numirea oligarhului în Camera Lorzilor, în 2020, urmează să fie examinată minuțios, după ce Partidul Laburist a reușit să obțină publicarea informațiilor cu privire la aceasta, după un vot în Parlament.Lebedev, care deține publicațiile Evening Standard și The Independent, a devenit membru pe viață al Camerei Lorzilor, în iulie 2020, dar a primit și titlul de Baron Lebedev de Hampton, scrie Ziarul Românesc din Londra.

- Reclama -

Evgeni Lebedev, mogul de origine rusă , fiu al unui fost spion KGB, a fost numit membru al Camerei Lorzilor în 2020, se presupune la intervenția premierului Boris Johnson, ceea ce acesta neagă , relatează  Reuters.

Marți, laburiștii au votat o moțiune prin care se cere ca documentele legate de numirea lui Lebedev, aflate la guvern, să fie fă cute publice până în 28 aprilie.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...