spot_img
27.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăAnalizePremierul britanic nu vrea relaxare: Refuz să risc un al doilea vârf

Premierul britanic nu vrea relaxare: Refuz să risc un al doilea vârf

-

În primul discurs de la revenirea în fruntea Guvernului britanic, după ce a fost incapacitat timp de mai multe săptămâni după ce a fost infectat cu coronavirus, Boris Johnson a refuzat să ofere un interval de timp în care restricțiile ar putea să fie ridicate.Premierul britanic a subliniat că nu va „arunca sacrificiul poporului britanic” printr-o relaxare a restricţiilor prea rapid, transmite Radio Europa Liberă.

- Reclama -

„Ştiu că este dificil, vreau să pun economia în mişcare cât mai rapid pot. Însă refuz să arunc sacrificiul poporului britanic şi să risc un al doilea vârf”, a subliniat Boris Johnson.

„Pur şi simplu nu putem spune cât de repede sau de încet, şi nici măcar când anume vor fi făcute aceste schimbări”, a subliniat premierul britanic.

Boris Johnson a dat asigurări că toate deciziile se vor lua cu transparență maximă și a ținut să înceapă conferința cu mulțumiri adresate „poporului şi ţării” şi „tuturor celor care s-au mobilizat”.

„Este în continuare adevărat că aceasta este cea mai mare provocare cu care s-a confruntat această ţară de la război”, a spus el.

Johnson s-a întors la serviciu luni, și se confruntă cu o presiune privind prezentarea unei strategii cu privire la ieşirea din izolare şi prezentării unor răspunsuri la lipsa testelor în Regatul Unit.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...