spot_img
26.4 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăAnalizePremierul britanic Boris Johnson: Vaccinurile nu elimină în totalitate riscul de transmitere....

Premierul britanic Boris Johnson: Vaccinurile nu elimină în totalitate riscul de transmitere. În exterior faceți sport cu câte persoane doriți

-

„Chiar dacă prietenii și membrii familiei sunt vaccinați, vaccinul nu oferă protecție 100% și acesta este motivul pentru care trebuie doar să fim precauți. Nu credem că vaccinurile reduc sau elimină în totalitate riscul de transmitere”,a declarat remierul Marii Britanii, Boris Johnson,care a răspuns, vineri, mai multor întrebări transmise de britanici în legătură cu măsurile luate pentru combaterea COVID-19.

- Reclama -

El a spus că încă nu pot fi permise întâlnirile în interior nici măcar între persoanele deja vaccinate pentru că Guvernul consideră că vaccinurile nu oferă protecție 100%.

Boris Johnson a fost întrebat și dacă condiția ca doar grupuri de cel mult șase persoane se pot întâlni în exterior este valabilă și pentru practicarea sporturilor. El a spus că, în exterior, se poate face sport, în mod organizat, cu oricâte persoane se dorește. „Lucrul cheie este să fie în exterior, deoarece credem că este mai sigur în exterior, iar vremea este fantastică”, a precizat Johnson.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...